zonnecollectoren

Zonnecollectoren

Een zonnecollector is een wisselaar die direct en diffuus zonlicht omzet in warmte. Het is belangrijk om zonnecollectoren niet te verwarren met zonnepanelen, die zonlicht omzetten in elektriciteit.

Zonnecollectoren

Het is nu al mogelijk om verwarmingssystemen te gebruiken die gericht zijn op de toekomst en gebruikmaken van zonne-energie, aangezien de zon geen factuur stuurt. Door gebruik te maken van deze gratis energiebron kunt u besparen op uw huishoudbudget. Tijdens de zomermaanden en in perioden met veel zonlicht kunt u vrijwel volledig in uw behoefte aan warm water en verwarming voorzien met behulp van zonne-energie.

Een zonne-installatie kan dienen als aanvulling op uw pelletverwarming. Voor ÖkoFEN is de zonnecollector Pellesol-Top de ideale toevoeging aan hun ecologisch verantwoorde productlijn, omdat alles beter gaat bij zonneschijn. De Pellesol-Top zonnecollector vangt de zonne-energie op via zijn speciale, met aluminium beklede absorberoppervlak en draagt de opgenomen warmte-energie over aan het buffervat.

Met de Pellesol-Top zonnecollector kunt u besparen op uw verwarmingskosten en mogelijk gebruikmaken van subsidies, omdat de collector is gecertificeerd met Solarkeymark en voldoet aan alle subsidiecriteria. Daarnaast biedt de collector de hoogste kwaliteit en heeft hij een garantie van 10 jaar. Het aantrekkelijke ontwerp maakt het plaatje compleet.

Het voordeel van zonnecollectoren

Eenmaal investeren in Pellesol-Top collectoren, altijd profiteren van gratis zonne-energie.

Bij Pel Energie denken we graag met u mee. We plannen eerst een afspraak in om uw specifieke situatie te bekijken. Zo kunnen we u een passend voorstel doen voor een pelletketel die aan uw behoeften voldoet. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun verwarmingsbehoeften.

PEL Energie levert niet alleen de pelletketel en installeert deze, maar biedt ook jaarlijks onderhoud. U kunt dus altijd rekenen op een continue hoogwaardige service en één centraal aanspreekpunt. We vinden het belangrijk om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden en streven ernaar om eventuele problemen snel op te lossen.