thuisbatterijen

Slimme opslag

Een Dyness thuisbatterij is een geavanceerde oplossing voor het opslaan van energie thuis. Met deze batterij kunt u uw eigen opgewekte energie opslaan en gebruiken wanneer u deze nodig hebt, wat u kan helpen om uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verminderen.

 

De Dyness thuisbatterij is een modulair systeem, wat betekent dat het kan worden uitgebreid en aangepast aan uw specifieke energiebehoeften. U kunt beginnen met een kleinere batterij en deze later uitbreiden naarmate uw energiebehoeften toenemen. De kleinste batterij begint bij 2,5 kWh.

Veilig

Stroom gebruiken wanneer je die nodig hebt

Met de Dyness thuisbatterij heeft u de vrijheid om uw eigen energie te beheren en te gebruiken op een manier die het beste bij u past. U kunt bijvoorbeeld overdag energie opwekken met zonnepanelen en deze opslaan in de batterij voor gebruik tijdens de avonduren, wanneer u meer energie nodig heeft.

Eigen beheer

Wees onafhankelijk van het energienet

Kortom, de Dyness thuisbatterij is een slimme en duurzame oplossing voor het opslaan van energie thuis. Met dit systeem kunt u uw eigen energie beheren en gebruiken, wat kan leiden tot lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Bij Pel Energie denken we graag met u mee. We plannen eerst een afspraak in om uw specifieke situatie te bekijken. Zo kunnen we u een passend voorstel doen voor een pelletketel die aan uw behoeften voldoet. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun verwarmingsbehoeften.

PEL Energie levert niet alleen de pelletketel en installeert deze, maar biedt ook jaarlijks onderhoud. U kunt dus altijd rekenen op een continue hoogwaardige service en één centraal aanspreekpunt. We vinden het belangrijk om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden en streven ernaar om eventuele problemen snel op te lossen.