opslagmogelijkheden

Opslagmogelijkheden

Voor de opslag van uw pellets bieden we ruimtebesparende en voordelige opslagoplossingen aan, maar ook verschillende toevoersystemen, die de pellets behoedzaam en volautomatisch naar de pelletverwarming transporteren.

Houtpellets moeten droog en schoon worden opgeslagen. Gangbare kelderruimtes voldoen meestal aan deze eisen, maar ook comfortabele textielsilo´s zijn een optimale en goede variant om pellets correct op te slaan.

Bij Pel Energie denken we graag met u mee. We plannen eerst een afspraak in om uw specifieke situatie te bekijken. Zo kunnen we u een passend voorstel doen voor een pelletketel die aan uw behoeften voldoet. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun verwarmingsbehoeften.

PEL Energie levert niet alleen de pelletketel en installeert deze, maar biedt ook jaarlijks onderhoud. U kunt dus altijd rekenen op een continue hoogwaardige service en één centraal aanspreekpunt. We vinden het belangrijk om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden en streven ernaar om eventuele problemen snel op te lossen.