ökofen

ÖkoFEN pelletverwarming

ÖkoFEN is specialist voor pelletverwarmingen en een toonaangevende aanbieder van verscheidene oplossingen voor uiteenlopende toepassingen op basis van hernieuwbare energie. Van zuinige en comfortabele pelletketels tot ruimtebesparende pelletsilo’s.

Of het nu om eengezinswoningen, gemeenten of bedrijven gaat, hier bent u aan het juiste adres als het om verwarmen met houtpellets gaat!

De multisegement-branderplaat

zorgt voor een continue hoge verbrandingskwaliteit tijdens het hele bedrijfsproces door een verbeterde toevoer van verbrandingslucht en een geoptimaliseerde asafvoer.

ECC Vlamvoeler

De vlamvoeler herkent automatisch de energie-inhoud van de pellets en past de brandkamertemperatuur en de regelparameters daarop aan. Dit zorgt voor een rustige verbranding, flexibiliteit bij het verwarmen en een nog hoger rendement met lage emissies.

ECC Onderdrukmeting

De onderdrukmeting regelt de toevoer van verbrandingslucht naar behoefte en volledig automatisch. Samen met de gegevens van de vlamvoeler zorgt het voor een efficiënte en schone verbranding en een maximale bedrijfszekerheid.

De Pellematic is origineel door ÖkoFEN ontwikkeld.

Tot op vandaag is het een toonaangevende uitvinding, die zowel voor nieuwbouw als voor renovaties een optimale oplossing is. Het ketelvermogen van de Pellematic wordt precies afgestemd op uw project.

Uw voordeel : minder pelletverbruik door een optimale dimensionering van uw pelletketel.
U geniet van comfort door techniek van het hoogste niveau. En dit doordat ÖkoFEN het origineel steeds verder ontwikkelt en verbetert.

De technische details van de Pellematic

De door ÖkoFEN ontwikkelde unieke verbrandingstechnologie maakt een emissiearme en zeer efficiënte verbranding mogelijk door drie componenten: segmentbrandschaal, vlamvoeler en onderdrukbewaking.

  • De Efficient Combustion Control technologie
    zorgt voor geringe emissies, een constant hoog rendement en een optimale aanpassing van het vermogen aan de eisen van de woning.
  • Bedieningspaneel Pelletronic Touch voor intuïtieve bediening
    door middel van touch-display en duidelijke symbolen.
  • Comfort-asbak voor stofvrij leegmaken (optioneel)
    met composteerbare maïszetmeel-zak en automatische melding wanneer de bak vol is.

NIEUW! ZeroFlame® Technologie

Pelletwarmte zonder vlam.

Het zuiverste ÖkoFEN pelletverwarmingssysteem ooit.

Met ZeroFlame®, de wereldwijd nieuwe pelletverbrandingstechnologie, heeft ÖkoFEN een mijlpaal bereikt. De bijzondere luchttoevoer in combinatie met het speciale ontwerp van de verbrandingskamer zorgt voor een zeer bijzonder effect. De vlam verdwijnt bijna volledig en vermindert de uitstoot van fijnstof tot een minimum. het enige wat overblijft is: warme en zuivere afvoerlucht!

Meer over ZeroFlame® Prijslijst Ökofen pelletketels

Bij Pel Energie denken we graag met u mee. We plannen eerst een afspraak in om uw specifieke situatie te bekijken. Zo kunnen we u een passend voorstel doen voor een pelletketel die aan uw behoeften voldoet. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun verwarmingsbehoeften.

PEL Energie levert niet alleen de pelletketel en installeert deze, maar biedt ook jaarlijks onderhoud. U kunt dus altijd rekenen op een continue hoogwaardige service en één centraal aanspreekpunt. We vinden het belangrijk om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden en streven ernaar om eventuele problemen snel op te lossen.