Aansturingen

ÖkoFEN Pelletronic Touch
Online en intuïtief

De innovatieve verwarmingsregelaar organiseert het volledige energiesysteem volledig automatisch, zonder enige manuele input. En als u toch moet bijsturen, hebt u overal gemakkelijk toegang tot de verwarming via een app op uw smartphone, tablet of pc.

Moderne en comfortabele verwarmingsregeling

Met een onderling optimaal afgestemd systeem, dat zich onderscheidt door bedieningscomfort, heeft ÖkoFEN met de zelf ontwikkelde Pelletronic Touch aan de weg getimmerd. De innovatieve verwarmingsregelaar organiseert uw gehele energiesysteem. Bovendien beschikt hij over een moderne touchscreen-regeling. Het overzichtelijke kleurendisplay ondersteunt de intuïtieve navigatie. U kunt heel eenvoudig vastleggen, hoe u in huis de warmte wilt verdelen.

De regelaar die meedenkt

Met Pelletronic Touch, de myPelletronic app en de online-weersinformatie hebben de gebruikers zelfs nog extra energiebesparingsmogelijkheden. En het beste: de Pelletronic Touch kunt u ook via het internet met smartphone, tablet en pc regelen. Op ieder moment, vanaf iedere locatie

Pelletronic Touch

Mobiele bediening

Met de Pelletronic Touch beschikt u over een hele reeks comfortabele online-functies. De bediening van de verwarming gebeurt via het portaal my.oekofen.info. Naast de computer kunt u uw verwarmingsinstallatie ook met een tablet of smartphone bedienen via de gratis app “myPelletronic”.

Bij Pel Energie denken we graag met u mee. We plannen eerst een afspraak in om uw specifieke situatie te bekijken. Zo kunnen we u een passend voorstel doen voor een pelletketel die aan uw behoeften voldoet. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun verwarmingsbehoeften.

PEL Energie levert niet alleen de pelletketel en installeert deze, maar biedt ook jaarlijks onderhoud. U kunt dus altijd rekenen op een continue hoogwaardige service en één centraal aanspreekpunt. We vinden het belangrijk om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden en streven ernaar om eventuele problemen snel op te lossen.