plaatsing, service en onderhoud

Plaatsing, service en onderhoud

De deskundige installateurs van PEL Energie beschikken over uitgebreide kennis over de werking en de optimale plaatsing van pelletketels. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, volgen zij voortdurend trainingen en cursussen.

Zij zorgen voor de complete installatie en plaatsing van uw pelletketel en stellen deze aan het einde van de dag optimaal af, zodat u er direct gebruik van kunt maken. Indien u heeft gekozen voor een ÖkoFEN pelletketel, bieden wij tevens op afstand service en ondersteuning.

Over het algemeen vereist een pelletketel jaarlijks onderhoud, waarbij de ketel wordt gereinigd en alle componenten worden geïnspecteerd. Zodra onderhoud vereist is, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Bij Pel Energie denken we graag met u mee. We plannen eerst een afspraak in om uw specifieke situatie te bekijken. Zo kunnen we u een passend voorstel doen voor een pelletketel die aan uw behoeften voldoet. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun verwarmingsbehoeften.

PEL Energie levert niet alleen de pelletketel en installeert deze, maar biedt ook jaarlijks onderhoud. U kunt dus altijd rekenen op een continue hoogwaardige service en één centraal aanspreekpunt. We vinden het belangrijk om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden en streven ernaar om eventuele problemen snel op te lossen.