Omdat wij weten wat groen
verwarmen is.

.

De slimme warmtepomp met echt
groene energie.

Hybride-oplossing met FuturePlus


De GreenFOX-warmtepomp kan worden geïnstalleerd als volwaardig individueel verwarmingssysteem of als hybride oplossing in combinatie met een pelletverwarmingssysteem. Dit beschermt de componenten van beide warmtegeneratoren, verhoogt de levensduur en verlaagt de brandstofkosten.

Download brochure (pdf)

De perfecte oplossing

Of het nu gaat om de innovatieve en energiezuinige warmtepomp voor verwarming en warm water met optionele koel- of sanitair watermodule, of om de toekomstgerichte hybride oplossing in combinatie met een pelletverwarmingssysteem, ÖkoFEN biedt met de GreenFOX-warmtepomp een flexibel verwarmingsconcept met echt groene energie.

De eenvoudig te installeren, zelf ontwikkelde hydraulische componenten zorgen voor een snelle installatie en besparen tijd en geld. Het nieuwe verwarmingssysteem met FuturePlus zorgt in alle toepassingen voor meer onafhankelijkheid en het gebruik van echt groene energie.

Download Prijslijst (pdf)

Bij Pel Energie denken we graag met u mee. We plannen eerst een afspraak in om uw specifieke situatie te bekijken. Zo kunnen we u een passend voorstel doen voor een pelletketel die aan uw behoeften voldoet. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun verwarmingsbehoeften.

PEL Energie levert niet alleen de pelletketel en installeert deze, maar biedt ook jaarlijks onderhoud. U kunt dus altijd rekenen op een continue hoogwaardige service en één centraal aanspreekpunt. We vinden het belangrijk om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden en streven ernaar om eventuele problemen snel op te lossen.