Nieuw!! ÖkoFEN ZeroFlame®

De nieuwe technologie van ÖkoFEN zorgt voor een fijnstofemissie onder het meetbereik.

Zonder filtertechniek.

De uitstoot van fijnstofdeeltjes is een veelbesproken onderwerp in de verwarmingssector.

Om luchtverontreiniging tegen te gaan moeten de emissiewaarden zo laag mogelijk blijven. Na jarenlang intensief onderzoek en een uitgebreide Europese praktijktest is ÖkoFEN erin geslaagd om een grote stap te zetten richting de zuiverste vorm van energieomzetting uit houtpellets.

Waarom hebben we ZeroFlame® ontwikkeld?

Het doel was om een oplossing te ontwikkelen die geen beperkingen zou opleggen aan de vorige technologie op gebied van comfort en betrouwbaarheid. De fijnstoffilters die nu in de sector gebruikt worden, zijn kostenintensief en zelden onderhoudsvrij. Deze weg wilden we niet verder verkennen. ÖkoFEN bleef resoluut verder werken aan en betere en eenvoudigere oplossing die zich direct in de verbrandingskamer bevindt. 

Hoe werktZeroFlame®?

Met ZeroFlame®, de wereldwijd nieuwe pelletverbrandingstechnologie, heeft ÖkoFEN een mijlpaal bereikt. De bijzondere luchttoevoer in combinatie met het speciale ontwerp van de verbrandingskamer zorgt voor een zeer bijzonder effect. De vlam verdwijnt bijna volledig en vermindert de uitstoot van fijnstof tot een minimum. het enige wat overblijft is: warme en zuivere afvoerlucht!

NIEUW: Smart XS met Zeroflame-technologie

De Pellematic Smart XS verenigt condensatietechniek, 335 liter buffertank, verwarming en friswatermodule in één apparaat.

De ultracompacte Pellet Smart XS is nu ook verkrijgbaar met de Zeroflame-technologie voor een nog schonere verbranding EN extra plaatsbesparing.

 

Duurzame Energie Oplossingen

NIEUW: Pellematic Compact met Zeroflame-technologie

De Pellematic Compact is een van de compactste pelletketels op de markt, wat dit model bijzonder populair maakt.

De Pellematic Compact is nu ook verkrijgbaar met de Zeroflame-technologie voor een nog schonere verbranding EN extra plaatsbesparing.

Bij Pel Energie denken we graag met u mee. We plannen eerst een afspraak in om uw specifieke situatie te bekijken. Zo kunnen we u een passend voorstel doen voor een pelletketel die aan uw behoeften voldoet. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun verwarmingsbehoeften.

PEL Energie levert niet alleen de pelletketel en installeert deze, maar biedt ook jaarlijks onderhoud. U kunt dus altijd rekenen op een continue hoogwaardige service en één centraal aanspreekpunt. We vinden het belangrijk om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden en streven ernaar om eventuele problemen snel op te lossen.