Welke merken pelletketels

ÖkoFEN

ÖkoFEN is een toonaangevende Oostenrijkse fabrikant van pelletketels die gebruik maken van nieuwe technieken om ketels te produceren met een hoog rendement en lagere stookkosten. Bovendien zijn hun pelletketels de schoonste op de markt dankzij de condensatietechniek, waardoor er geen uitstoot van fijnstof is.

Veiligheid is een topprioriteit voor ÖkoFEN en ze hebben daarom een feilloos dubbel beveiligingsmechanisme ontwikkeld om brandgevaar uit te sluiten.

ÖkoFEN biedt pelletketels die geschikt zijn voor alle soorten woningen, van nieuwbouw tot bestaande woningen, en voor zowel grote als kleine systemen. Naast pelletketels bieden ze ook zonneboiler-systemen en accessoires zoals buffervaten, voorraadsystemen en aansturingen. Het ÖkoFEN Touch-bedieningssysteem is speciaal ontworpen om uw complete energiesysteem te organiseren.

ÖkoFEN biedt tevens zonneboiler-systemen aan.

Meer over ÖkoFEN

Easypell

Easypell Pelletketel

DE VOORDELEN VAN EASYPELL PELLETKETELS

Met de Easypell pelletketel geniet u van een comfortabele en duurzame cv. De ketel zorgt voor warmte en sanitair warm water voor uw huis.

 

  • Automatische ontsteking, asverwijdering en toevoer van pellets
  • Automatische warmtewisselaarreiniging
  • Gemakkelijk : opslag van pellets voor een week lang
  • Digitale controller inbegrepen
Meer over Easypell

Bij Pel Energie denken we graag met u mee. We plannen eerst een afspraak in om uw specifieke situatie te bekijken. Zo kunnen we u een passend voorstel doen voor een pelletketel die aan uw behoeften voldoet. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun verwarmingsbehoeften.

PEL Energie levert niet alleen de pelletketel en installeert deze, maar biedt ook jaarlijks onderhoud. U kunt dus altijd rekenen op een continue hoogwaardige service en één centraal aanspreekpunt. We vinden het belangrijk om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden en streven ernaar om eventuele problemen snel op te lossen.