Buffervat

Buffervat Pellaqua

Het door ÖkoFEN ontwikkelde gamma buffervaten is de optimale interface tussen de pelletverwarming en de zonnecollectoren. De drie verschillende soorten buffervaten bieden met de verschillende opbouwmogelijkheden de optimale oplossing voor uw cv-systeem.

Het systeembuffervat is de absoluut veelzijdige en krachtige totaaloplossing voor uw cv-ruimte.

Een buffervat zorgt voor maximale efficiëntie van de pelletverwarming

Smartlink All-in-One-Buffervat

Het thema buffervat herbedacht. Efficiënter en compacter.

Bij de ontwikkeling van de Smartlink is gestreefd naar optimalisatie van de complete verwarmingstechniek rond de pelletverwarming.  Het is een uniek systeem. Een zo compact mogelijk buffervat, dat direct naast het verwarmingssysteem wordt geplaatst. En die alle onderdelen van de stookruimte samenbrengt.

 

All-in-One concept

We hebben aan alles gedacht. Warmwaterbereiding met een friswatermodule, opbouwbare pompgroepen, bufferlading en veiligheidsgroep. Zelfs de uitbreiding van het verwarmingscircuit krijgt zijn plaats onder de bekleding. Het uiterlijk is perfect afgestemd op Pellematic Condens en Compact.

 

 

De voordelen op een rij:

  • Bespaart tot 1 dag installatietijd
  • Gering plaatsgebruik voor het compleet verwarmingssysteem 
  • Makkelijk binnen te brengen door compacte afmetingen
  • Snelle installatie
  • Zonnestroom (Smart PV) kan geïntegreerd worden
  • Weersafhankelijke sturing kan geïntegreerd worden
  • Pompgroepen direct opbouwbaar
  • Optisch perfect op verwarmingsketel afgestemd
  • Geen kalk door temperatuurbegrenzing

Bij Pel Energie denken we graag met u mee. We plannen eerst een afspraak in om uw specifieke situatie te bekijken. Zo kunnen we u een passend voorstel doen voor een pelletketel die aan uw behoeften voldoet. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun verwarmingsbehoeften.

PEL Energie levert niet alleen de pelletketel en installeert deze, maar biedt ook jaarlijks onderhoud. U kunt dus altijd rekenen op een continue hoogwaardige service en één centraal aanspreekpunt. We vinden het belangrijk om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden en streven ernaar om eventuele problemen snel op te lossen.